ÉPÍTÉSZ TERVEZÉS

 

Fontos, hogy olyan épített környezet vegyen bennünket körül, mely minőségi életteret biztosít mindennapjainkhoz. Ennek alapjait már a koncepció megalkotásakor, az építészeti program kialakításakor le kell fektetni.

A tervezés nem más, mind összhang teremtés. Összhang a racionális elvárások, a funkcionalitás, a gazdaságosság és az esztétika között. Legyen szó akár a legkisebb átalakításról, vagy egy teljes épület megtervezéséről, az elv és a végcél ugyanaz: rend teremtése.

Ebben nyújtunk megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást. Vállaljuk komplett építési engedélyezési és kiviteli tervek, továbbá mindennemű építészeti tervdokumentáció készítését. Legyen szó családi házról, ikerházról, többlakásos társasházról, meglévő épület átalakításáról, bővítéséről, tetőtér beépítésről, vagy bármely egyéb funkciójú épületről, a feladat számunkra ugyanaz: a megrendelő maximális megelégedését szolgáló, igényes építészeti megoldás megtalálása.

Munkánk során szem előtt tartjuk a kor elvárásainak megfelelő megjelenést, az energiatudatos tervezést, továbbá a korszerű építőanyagok, technológiák és műszaki megoldások alkalmazását.

Építészeti tervezésre nálunk kérhet ajánlatot, vagy témához kapcsolódó kérdése esetén emailben bővebb tájékoztatást.

Fórumunkon kérdéseket tehet fel, olvashatja aktuális témákra adott válaszainkat, továbbá megtekintheti a vonatkozó jogszabályokat.

 

Tovább...

Az alábbi oldalakon részletesen olvashat a következőkről:

A tervezés folyamata
Miért épp velünk
Energiatudatos házak tervezése

AKTUÁLIS AKCIÓNK !!!