A TERVEZÉS FOLYAMATA

 

Fontosnak tarjuk, hogy a tényleges tervezés megkezdését mindenképpen egy személyes találkozó előzze meg, ahol ügyfeleinknek lehetőségük adódik elképzeléseik, elvárásaik részletesebb ismertetése. Ezt követően közösen megtekintjük a tervezési helyszínt, melynek során feltérképezhetjük a környezet adottságait és a területben rejlő lehetőségek minél jobb felhasználási lehetőségeit.

Szívesen vesszük, ha megrendelőinknek konkrét kéréseik vannak a tervezendő épületet illetően, mivel ők lesznek annak majdani használói, így az ő igényeiket kell, hogy teljes mértékben kielégítse a tervezendő ház, leendő új otthonuk.

A tervezés folyamat egy iteráció, vagyis egy folyamatos közelítés a végső, mindenki számára megfelelő, jó megoldáshoz, ami maga az épület. Ez jelenti az alaprajzi elrendezés praktikusságát, a külső formavilág eleganciáját, az alkalmazott anyagok és színek harmóniáját. A tervezést addig kell folytatni, amíg létre nem jön az összhang, és az eredmény egy letisztult épület. Tekintettel arra, hogy megrendelőink jelentős részének élete legnagyobb beruházásáról van szó, így a folyamatot nem szabad elkapkodni. Minden, még a legjobbnak tűnő megoldásra is jó lehet aludni egyet, és ha másnap, friss szemmel is jónak ítéljük, csak akkor érdemes azt megtartani.

Otthona megtervezésére minden kötelezettségtől mentesen kérjen tőlünk ajánlatot !

 

Tovább...

Az alábbi oldalakon részletesen olvashat a következőkről:

Építész tervezés
Miért épp velünk
Energiatudatos házak tervezése

AKTUÁLIS AKCIÓNK !!!