MIÉRT ÉPP VELÜNK

 

Számtalan építész gyakorolja a szakmát, így a megrendelőknek sokszor nem könnyű közülük választania. A választás jó esetben nem más, mint a kölcsönös bizalom és szimpátia alapján létrejövő megegyezés.

Oldalainkon lehetőség van online ajánlatot kérni a tervezési feladat elvégzésére, melyet igyekszünk legfeljebb 1 napon belül megválaszolni. Mindemellett megjegyezzük, hogy véleményünk szerint egy ház tervezésénél nem a tervezési díj mértéke a legfontosabb szempont, mivel az az épület bekerülési költségének alig pár százaléka.

Tudjuk, hogy az ár fontos, különösen a mai világban, de egy rossz minőségű terv, egy nem megfelelően kiválasztott szerkezet sokkal többe kerülhet az építtetőnek, mint az építész megfizetése. Igyekszünk árainkat úgy kialakítani, hogy azok megrendelőink számára elfogadhatóak legyenek, és fedezetet nyújtsanak a tervek megfelelő színvonalú elkészítésére. Ügyfeleink megelégedettsége számunkra kiemelten fontos szempont, mert tudjuk hogy munkánk eredményével hosszú-hosszú éveken, évtizedeken keresztül fognak nap mint nap szembesülni, és hogy nincs jobb reklám egy építész számára, mint egy elégedett építtető, és egy szép épület.

Otthona megtervezésére minden kötelezettségtől mentesen kérjen tőlünk ajánlatot !

 

Tovább...

Az alábbi oldalakon részletesen olvashat a következőkről:

Építész tervezés
A tervezés folyamata
Energiatudatos házak tervezése

AKTUÁLIS AKCIÓNK !!!